SHELL

Broj jedan na svetskom tržištu ulja i maziva su Shellovi proizvodi . Istorija duga 70 godina garantuje kvalitet. Neki od svetskih vodećih proizvođača koriste Shell (u prvom punjenju motornih ulja) kako za nove proizvode, tako i kasnije u njihovom održavanju. Shell –ovi proizvodi ulja i maziva se koriste u putničkim vozilima, motorima, transportnim vozilima, poljoprivredi, građevinarstvu i industriji.

Shell Helix je poslednja reč tehnologije. Njegova ACT ( tehnologija aktivnog čišćenja) je formulisana kako da čuva motor tako i da ga održava čistim, sprečavajući taloženje prašine i omogućavajući ekološki čistiju vožnju.

Širok spektar proizvoda je specijalno formulisan i intenzivno testiran. Veoma je važno i ekonomski isplativo odabrati pravi tip ulja.

Da bi omogućio da svaki motorcikl dostigne svoj puni potencijal Shell Advance je namenjen za različite tipove motorcikala i različite stilove vožnje. Tehničko partnerstvo između Shell-a i tima šampionskog pobednika Ducati MotoGP omogućava da se donesu inovativne odluke zasnovane na osnovu ekspertize moto trka.

Vaš biznis zavisi od vašeg kamiona te Vam je potrebno da radi pouzdano i efikasno. Iz tog razloga Shell-ovi naučnici su razvili Shell Rimulu ulje za dizel motore. Korišćenje pravog ulja ne samo da štiti i produžava radni vek motora, već o smanjuje troškove.

Shell-ova ulja i maziva se dele na:

  1. putnički program
  2. teretni program
  3. industrijska ulja i maziva
  4. AeroShell
Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.