Glysantin®

Šta se dešava u rashladnim sistemima?

U proseku, oko ca. 150 litara rashlađivača se pumpa oko rashladnih sistema u motoru automobila svakog minuta, a komercijalna vozila imaju mnogo veći rashladni sistem. Mešavina vode i rashlađivača može da dođe u kontakt sa do sto različitih materijala. Ukoliko se ne odabere adekvatna rashladna tečnost (rashlađivač), visoke temperature I visok pritisak ulaze u system I stvarju idealne uslove za rđu I kavitaciju. bez ikakve zaštite, voda za hlađenje može da probuši duboke rupe u metalu I ošteti glavu cilindra, Idržače kao I pumpu za vodu. Ovo može da uzrokuje prestanak rada rashladnog sistema a može I da ošteti motor do nepopravljivosti.
Proizvođači motora imaju veoma specifične zahteve u performansama rashladnih tečnosti, u zavisnosti od materijala sa kojima dolaze u kontakt. Glysantin® ima prisnu sardnju sa svim vodećim proizvođačima motora već viđe decenija I razvio je proizvod pogodan za svaki motor.

Kako Glysantin® radi?

Glysantin® poboljšava tačku ključanja vode za hlađenje do 110°C. Mešavina vode i Glysantin®-a može da apsorbuje više toplote nego čista voda bez ključanja. Glysantin® je veoma delotvoran u sprečavanju ljuštenja u rashladnim sistemima. Ljuspice mogu brzo da začepe uske kanale u sistemima i sprečavaju da se toplota prenese u vazduh u ambijentu (okruženju). Ovo lako može da dovede do pregrejavanja u letnjim mesecima. Glysantin® takođe efektno obavlja posao i kao antifriz.

Pogledajte Glisantin-BASF garant zaštite

® registrovana marka proizvođača BASF
Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.